Fidder administratiekantoor Fidder administratiekantoor

Financiële administratie goed regelen?

Financiële Administratie

Fidder Administratie & Adviesburo uit Emmen verzorgt indien nodig uw complete financiële administratie. Het inboeken van uw financiële gegevens tot en met het samenstellen van de aangifte omzetbelasting.

Indien u uw administratie binnen uw bedrijf op uw eigen computer voert, helpen wij u graag om deze zo efficiënt mogelijk in te richten en te controleren

Salaris Administratie

Indien gewenst verzorgen wij voor de salarisadministratie van uw medewerkers evenals de aan- en afmelding bij het UWV, de bedrijfsvereniging waar u bij aangesloten bent het ziekenfonds, en verzorgen wij voor u de aangifte loonbelasting.


Jaarrekeningen

Fidder Administratie & Adviesburo verzorgt complete jaarrekeningen voor bedrijven waarvoor de verplichte accountantscontrole niet geldt. Reguliere accountantskantoren zijn duurder wat betreft het samenstellen van jaarrekeningen. Dus als er hiertoe geen verplichting is, dan kan Fidder Administratie & Adviesburo deze voor u samenstellen tegen een aantrekkelijk tarief.

Als uw bedrijf een rechtspersoon is ( bijvoorbeeld een BV), en voor twee opeenvolgende boekjaren onder 2 van de 3 onderstaande criteria blijft,dan is voor uw bedrijf de accountantscontrole niet verplicht. De criteria zijn:

  • 50 of meer werknemers
  • € 4,4 miljoen of meer balanstotaal
  • € 8,8 miljoen of meer omzet

Fiscaal

De belastingwetgeving kan, mede door de steeds wijzigende fiscale spelregels, erg ingewikkeld zijn. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn door de volgende belastingaangiften op correcte wijze te verzorgen:

Voor ondernemers:

  • Aangifte vennootschapsbelasting
  • Aangifte loonbelasting
  • Aangifte omzetbelasting

Voor particulieren:

  • Aangifte inkomstenbelasting

Fidder Administratie & Adviesburo

K.V.K 04068337 - Telefoon: 0591-633620 - Fax: 0591-633660 - Hooggoorns 14 - 7812 AM Emmen